top of page
OVER NOURISH

Nourish, een creatie van Naomi De Meyer, is ontstaan vanuit haar vorige haarsalon: Hairstyling Naomi.

Sinds 2012 is Naomi aan de slag als zelfstandig kapster/haarstyliste. Doorheen de jaren heeft ze een bruisende zaak opgebouwd in Drongen. De voorbije jaren veranderde haar visie op het kappersbezoek echter: tijd voor verandering!

Nourish is enigszins atypisch: Naomi zorgt met haar down-to-earth mentaliteit voor een echt me-momentje. Ontsnap even aan de drukte van het dagelijkse leven en ontspan ten volle in ons haarsalon. En onthou: bij het buitengaan ben je klaar om te stralen.

Nourish:
verb (nur-ish, nuhr-ish): to nourish;
voeden; koesteren; verzorgen; versterken
Cut & colour only salon

Het concept Nourish is ontstaan vanuit de drijfveer om meer te zijn dan enkel een doorsnee kapsalon. Door te blijven specialiseren in kleur, snit en balayage onderscheiden we ons duidelijk van anderen.

We nemen dan ook graag de tijd om te luisteren naar jouw wensen en adviseren je met veel passie over snit-, kleur- en productkeuzes.

naomi_edited.jpg

Aanpak van Naomi en Nourish

Ontspannen: dat is het doel van Nourish. Een stressvrije knipbeurt creëren zonder schrik voor het resultaat. Hoe doen we dat? We leggen tijdens een afspraak zorgvuldig uit wat er gaat gebeuren, stap voor stap.

Het is bijvoorbeeld zeer belangrijk in een kleurproces dat de klant geïnformeerd wordt over onze werkwijze, zo loop je tevreden het haarsalon uit.

Onze specialisatie, naturelle balayages, voeren we uit met de grootste zorg: zo natuurlijk mogelijke producten en met een naturel resultaat.

IMG_0432.jpg
The way to nourish ...

 

Bij Nourish werken we met de exclusieve producten van Eleven Australia, Color.Me by Kevin Murphy en Scrummi. Onze producten zijn parabeen-, PPD- en ammoniavrij, op basis van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en is bovendien cruelty free.

 

Die passen volledig binnen het concept van het kapsalon. Hun krachtige en relaxerende werking zorgt tevens voor een ontspannen en zalig gevoel aan hoofd en haar. Het milieu en de gezondheid van uw haar en vinden we heel belangrijk

bottom of page